Pest Scan
Login klant

Purena

R&C Service wordt Purena

Clean as it ever was.

 

R&C Service verandert van naam.  Onze nieuwe naam: Purena. Die staat voor zuiverheid, perfecte cleaning diensten, solide ongediertebestrijding, foutloze woningzorg.

 

De naam verandert, dus, maar er zijn veel meer dingen die blijven.

 

Onze ongeëvenaarde service, bijvoorbeeld, onze ervaring en know-how, onze unieke flexibiliteit, onze voortdurende zorg voor kwaliteit, onze commitment tegenover élk van onze klanten.

 

Steunend op die pijlers, biedt Purena u  geïntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding.

 

Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn nog steeds kenmerkend voor onze aanpak.  Daaraan verandert helemaal niks.

 

Alleen onze naam verandert. Purena, dus.

Purena. Clean as it ever was.

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak. 

 

Met meer dan 20 jaar ervaring en de know-how van letterlijk duizenden gebouwen die we onder handen hebben genomen, zijn we beter geplaatst dan wie ook om u te adviseren en metterdaad oplossingen te bieden voor alles wat met Cleaning, Pest Control en Woningzorg te maken heeft.

 

Enkele voorbeelden van onze diensten: Brandbeveiliging - Woningzorg - Knaagdieren bestrijden