Pest Scan
Login klant

Purena

Synergetische UV lampen

Synergetische UV lampen

 

Bekend om zijn fel groene licht heeft de synergetische ontwikkelde UV-buis meer kans om vliegen te vangen dat de conventionele blauwe UV-buis

Gebaseerd op een unieke, gepatenteerde formule die Fosfor heeft, gegarandeerd dat deze UV-buis, met een golflengte die uit komt op 2 verschillende hoge punten (350 nm en 540 nm) een groter aantal soorten vliegende insecten zal trekken. En grote groep vliegende insecten wordt door deze UV-buis aangetrokken, zodat de ruimte helemaal insect-vrij wordt.

Sommige vliegende insecten hebben speciale visuele pigmenten, waarmee u het groene licht kan zien. Door deze pigmenten worden ze sterk aangetrokken en zal u geen last meer van ze zal hebben.

Purena. Clean as it ever was.

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak. 

 

Met meer dan 20 jaar ervaring en de know-how van letterlijk duizenden gebouwen die we onder handen hebben genomen, zijn we beter geplaatst dan wie ook om u te adviseren en metterdaad oplossingen te bieden voor alles wat met Cleaning, Pest Control en Woningzorg te maken heeft.

 

Enkele voorbeelden van onze diensten: Brandbeveiliging - Woningzorg - Knaagdieren bestrijden