Pest Scan
Login klant

Purena

Dampkappen

Uw adviseur:
Anthony Van Biesen
E-mail verzenden
Purena
Hulplijn
078 15 24 54
Offerteaanvraag

Gevaren:

Op vele plaatsen zijn – industriële – dampkappen bijna ongemerkt een gevaarlijke broeihaard. Vaak worden alleen de uitwendige elementen grondig gereinigd.

Afvoerschachten, afzuigturbines en brandklep worden over het hoofd gezien. De risico’s hiervan zijn aanzienlijk: blokkeringen, pannes, hygiënische problemen, ernstig brandgevaar, …

 

Daarom is een professionele dampkapreiniging noodzakelijk.

 

Purena reinigt, spoort lekken of defecten vroegtijdig op en rekent in één keer af met alle risico’s.

 


Attest brandveiligheid

Bij elke reiniging bezorgen wij U het vereiste  attest brandveiligheid nodig voor uw aansprakelijkheid t.o.v. de brandpolis. Ook laten wij uw keuken netjes en verzorgd achter

Purena. Clean as it ever was.

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak. 

 

Met meer dan 20 jaar ervaring en de know-how van letterlijk duizenden gebouwen die we onder handen hebben genomen, zijn we beter geplaatst dan wie ook om u te adviseren en metterdaad oplossingen te bieden voor alles wat met Cleaning, Pest Control en Woningzorg te maken heeft.

 

Enkele voorbeelden van onze diensten: Brandbeveiliging - Woningzorg - Knaagdieren bestrijden