Pest Scan
Login klant

Purena

Food Process

Uw adviseur:
Marc De Rauw
E-mail verzenden
Purena
Hulplijn
078 15 24 54
Offerteaanvraag

Het reinigen en ontsmetten van productie ruimten in de voedingverwerkende sector op bacteriologisch niveau.

 

Onze methodes en technieken worden voortdurend bijgesteld en geperfectioneerd. Dat doen we in samen met onderzoekers en producenten van hightech materiaal.

 

Daardoor spelen we steeds kort op de bal en beschikken we altijd over de nieuwste technologieën op het vlak van reiniging, duurzaam gebruik van water en energie, begeleiding, controle, administratieve opvolging, rapportering en externe labocontrole.

Purena. Clean as it ever was.

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak. 

 

Met meer dan 20 jaar ervaring en de know-how van letterlijk duizenden gebouwen die we onder handen hebben genomen, zijn we beter geplaatst dan wie ook om u te adviseren en metterdaad oplossingen te bieden voor alles wat met Cleaning, Pest Control en Woningzorg te maken heeft.

 

Enkele voorbeelden van onze diensten: Brandbeveiliging - Woningzorg - Knaagdieren bestrijden