Pest Scan
Login klant

Purena

Silo reiniging

Uw adviseur:
Anthony Van Biesen
E-mail verzenden
Purena
Hulplijn
078 15 24 54

Er zijn twee goede redenen die het preventief onderhoud van de bloemsilo noodzakelijk maken: hygiëne en een goede technische werking.  Maar dit houdt veel meer in dan enkel het schoonmaken van de wanden. 

Allerlei ongedierte als vliegjes, kevers en wormen houden zich immers niet op de gladde wand van een bloemsilo, net zo min als schimmels of bacteriën.  Het is echter in de kleinste hoekjes en kantjes (aan filters en dichtingen) dat ze zullen voorkomen.  Enkel door de volledige installatie onder handen te nemen en heel wat componenten te demonteren, kunnen die plaatsen worden bereikt.

Purena. Clean as it ever was.

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak. 

 

Met meer dan 20 jaar ervaring en de know-how van letterlijk duizenden gebouwen die we onder handen hebben genomen, zijn we beter geplaatst dan wie ook om u te adviseren en metterdaad oplossingen te bieden voor alles wat met Cleaning, Pest Control en Woningzorg te maken heeft.

 

Enkele voorbeelden van onze diensten: Brandbeveiliging - Woningzorg - Knaagdieren bestrijden