Pest Scan
Login klant

Purena

Houtbescherming

Uw adviseur:
Marc De Rauw
E-mail verzenden
Purena
Hulplijn
078 15 24 54
Offerteaanvraag

Houtbescherming

Houtinsecten kunnen u het leven behoorlijk zuur maken. Ze richten grootste schade aan en kunnen de stevigheid van een constructie volledig onderuit halen. Dit zelfs zonder dat u iets merkt. Een serieuze streep door de rekening in het geval van isolatie- en verbouwingswerken. Purena staat in voor de bestrijding van deze ongewenste bezoekers.

Op een volstrekt milieuverantwoorde manier en met een minimale inzet van bestrijdingsmiddelen zorgen we ervoor dat uw hout nog vele jaren zijn schoonheid en stevigheid kan behouden.

Purena. Clean as it ever was.

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak. 

 

Met meer dan 20 jaar ervaring en de know-how van letterlijk duizenden gebouwen die we onder handen hebben genomen, zijn we beter geplaatst dan wie ook om u te adviseren en metterdaad oplossingen te bieden voor alles wat met Cleaning, Pest Control en Woningzorg te maken heeft.

 

Enkele voorbeelden van onze diensten: Brandbeveiliging - Woningzorg - Knaagdieren bestrijden