Pest Scan
Login klant

Purena

Knaagdieren

Uw adviseur:
Anthony van Biesen
E-mail verzenden
Purena
Hulplijn
078 15 24 54
Offerteaanvraag

Knaagdieren zorgen voor het meeste vervuiling en de meeste schade in gebouwen. Ratten en muizen vernietigen jaarlijks meer dan 30 miljoen ton voedsel, ze knagen zich doorheen kabels, leidingen en isolatie, die ze allemaal onbruikbaar maken. En op de koop toe zijn ratten en muizen hardnekkige ziekteverspreiders.

 

Het overbrengen van ziekten gebeurt door het achterlaten van uitwerpselen, urine, haren en bacteriën.

 

Met één telefoontje naar Purena is de eerste stap naar een definitieve oplossing voor al die problemen.Periodieke controle:


PURENA biedt U klantgerichte dienstopties aan. Eens wij het overlastprobleem in en rond uw gebouw hebben geëvalueerd, zullen wij U een service pakket aanbevelen gebaseerd op uw eisen en noden.

Purena. Clean as it ever was.

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak. 

 

Met meer dan 20 jaar ervaring en de know-how van letterlijk duizenden gebouwen die we onder handen hebben genomen, zijn we beter geplaatst dan wie ook om u te adviseren en metterdaad oplossingen te bieden voor alles wat met Cleaning, Pest Control en Woningzorg te maken heeft.

 

Enkele voorbeelden van onze diensten: Brandbeveiliging - Woningzorg - Knaagdieren bestrijden