Pest Scan
Login klant

Purena

Kruipende insecten

Uw adviseur:
Anthony van Biesen
E-mail verzenden
Purena
Hulplijn
078 15 24 54
Offerteaanvraag

Levensbedreigend zijn de meeste kruipende insecten in onze contreien niet, maar ze kunnen het comfort en de hygiëne in een gebouw of woning wel grondig verpesten.

 

Ze zorgen voor allergieën, ziektes, huidaandoeningen en allerlei andere ongemakken. In een aantal gevallen kunnen zelfs de aanleiding zijn voor het definitieve opdoeken van handelszaken zoals winkels of restaurants.

 

Purena zorgt ervoor dat insecten in uw huis geen poot aan de grond krijgen.

 

Uw verdediging:

U kan rekenen op vakmensen van PURENA, om ongedierte van de hand te doen en de hulp om ze weg te houden. Wij zullen uw gebouw inspecteren en een aangepaste oplossing aanbieden die het probleem aangaande de binnenkant van uw gebouw zal controleren.

Purena. Clean as it ever was.

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak. 

 

Met meer dan 20 jaar ervaring en de know-how van letterlijk duizenden gebouwen die we onder handen hebben genomen, zijn we beter geplaatst dan wie ook om u te adviseren en metterdaad oplossingen te bieden voor alles wat met Cleaning, Pest Control en Woningzorg te maken heeft.

 

Enkele voorbeelden van onze diensten: Brandbeveiliging - Woningzorg - Knaagdieren bestrijden