Pest Scan
Login klant

Purena

PEST CONTROL

Het minste probleem met insecten, knaagdieren of ongedierte kan u snel héél duur komen te staan. We zijn ons bewust van de ernst van elk afzonderlijk probleem en komen snel ter plaatse om efficiënte oplossingen voor te stellen.

Cleaning

Onze geïntegreerde schoonmaakoplossingen bestrijken een breed gamma van al dan niet ‘food-gerelateerde’ schoonmaak- en ontsmettingsdiensten voor verschillende sectoren.

Gebouw- en Woningzorg

Purena zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van ontruimingen, ontsmetting en reinigen van woningen, studio’s, appartementen en (verwaarloosde) ruimtes.

Purena. Clean as it ever was.

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak. 

 

Met meer dan 20 jaar ervaring en de know-how van letterlijk duizenden gebouwen die we onder handen hebben genomen, zijn we beter geplaatst dan wie ook om u te adviseren en metterdaad oplossingen te bieden voor alles wat met Cleaning, Pest Control en Woningzorg te maken heeft.

 

Enkele voorbeelden van onze diensten: Brandbeveiliging - Woningzorg - Knaagdieren bestrijden